Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Tuzla Kitap Fuarı, 24 Kasım 2017-3 Aralık 2017 tarihleri arasında Tuzla Marina’da 120’den fazla yayınevinin katılımıyla, imza günleri, kitap kafe, sosyal sorumluluk projeleri, kitap kampanyaları, söyleşiler ve sürpriz etkinlikler ile kitap sevdalılarını ağırlayacak.

“Aşk İle Oku” temasıyla düzenlenen 2. Tuzla Kitap Fuarı, on binleri kitaplar, yazarlar ve şairlerle buluşturan bir okuma bayramına dönüşecek. Okumanın ve yazmanın, kökü medeniyetlerde olan ve dalları geleceğe uzanan ulu bir çınar misali milletler ve medeniyetlerin şekillenmesi ve gelişmesinin nişanesi olduğu bilinciyle düzenlenecek olan “2. Tuzla Kitap Fuarı” her yaştan okuru yazar ve şairlerle buluştururken çocuklar ve gençlere okuma alışkanlığı kazandırmayı da hedefliyor.

Tuzla Belediyesi “ Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla ilk, orta, lise ve üniversitelerimizde eğitime verdiği desteği kitap fuarı ile zirveye taşımaktadır. Edebiyatımızın güzide isimleri toplumun her kesiminden okurlarla buluşurken düzenlenecek imza etkinlikleri ile buluşmalar unutulmaz bir anıya dönüşüyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ile öncü olan Tuzla Belediyesi, “2. Tuzla Kitap Fuarı”nda düzenlenecek kitap yardımlarını Tuzla’dan Anadolu’ya ulaştıracak, kitap kardeşliği ile sosyal sorumluluk projelerinin hayatın her alanına taşınacağının en iyi örneklerinden birini sergileyecek.

2. Tuzla Kitap Fuarı, 24 Kasım’da Başlıyor
2. Tuzla Kitap Fuarı, 24 Kasım 2017 Cuma günü saat 14.00’te Tuzla Marina’da düzenlenecek açılış töreni ile başlayacak.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Dr. İsmet Uçma ve Hulusi Şentürk, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan açılışın ardından kitaplarını imzalayacak.