HABER/Yalçın Yıldırım/www.tuzlaistanbul.com
AK Parti ve MHP Tuzla Cumhur İttifak’ı ‘Nereden Nereye Tuzla’ Proje ve Aday tanıtım programı dün akşam Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşti.

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti 26'ıncı dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Uz, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, meclis üyesi adaylarının yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Proje ve aday tanıtım programında ilk konuşmayı MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer yaptı. Daha sonra konuşması için mikrofona davet edilen AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, konuşmasında şunlara değindi: Durak “İstanbul’da yürüyen tecrübe dediğimiz, bu ülkeye ulaştırma bakanlığı yapmış, bu ülkeye başbakanlık yapmış, bu ülkeye meclis başkanlığı yapmış değerli bir abimizi İstanbul’da belediye başkan adayı gösterdi. Bu millete her daim hizmet ederek halkın hizmetkârı olan Cumhur İttifak’ı adayımız sayın Binali Yıldırım bey. Aynı zamanda Tuzla’da 10 yıllık deneyimiyle yaptıkları yapacaklarının teminatıyla birlikte bir aday daha çıkardı. Sayın Dr. Şadi Yazıcı bey. Tuzlamıza değer katan projeleriyle ve 31 Mart sonrasında daha büyük projelere, Cumhur İttifak’ımızla birlikte birliğimiz ve beraberliğimizle 31 Mart akşamı inşallah bu zaferi inşallah yaşayacağız.” Dedi.

Başkan Yazıcı “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”
AK Parti Tuzla ve Cumhur İttifak adayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaptığı konuşmada “Bizi Tuzla’da 10 yıl önce halkımıza hizmet etmek için görevlendiren değerli Cumhurbaşkanımıza ve bütün arkadaşlarımıza, o gün bizi seçen Tuzla halkına yürekten teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız 10 yıl önce bizi yola çıkardı ve halkımıza hizmetkâr olarak gönderdi. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin takdiri ile bir 5 yıl daha 2019 yılında tekrar hizmet etmek için görevlendirildik. Ülkemizin geleceği için MHP ile kurulan ittifak ile birlikte 31 Mart’a da yine birlikte yürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanına, onun arkadaşlarına ve ilçe başkanımıza buradaki yol arkadaşlarına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.
10 yılda Tuzla'da yaptıklarımız ortada ve yapacaklarımızı da tanıtım videomuzda izlediniz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyoruz ve Tuzla’daki seçimimizi de büyük bir zaferle yüzde % 60 ile taçlandıracağız ve kazanacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, birer konuşma yaptıktan sonra meclis üyesi aday tanıtımının ardından toplu resim çektirildikten sonra program sona erdi.