Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın aktif Kadın Kent Gönüllüleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Emirgan Korusu’ndaki İstanbul Lale Festivali’ne katıldı.
İBB 13. İstanbul Lale Festivali’ne katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın aktif Kadın Kent Gönüllüleri, boğaza hakim koruda baharın tüm renklerini alanda yaşadı. Koru içindeki tüm lale bahçelerini gezen Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri, renk cümbüşü içindeki bahçelerde birlik ve beraberlik pozu verdi.

Nisan Ayında Doğan Dr. Fatma Yazıcı ve Gönüllüler, Birlikte Pasta Kesti
Nisan ayında doğan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Kadın Kent Gönüllüleri, doğum günü pastasını birlikte kesti. Kadın Kent Gönüllüleri’ne teşekkür eden Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın faaliyetlerini 9 yıldır sizin desteğinizle sürdürüyoruz. Emeği geçen tüm Kadın Kent Gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Nisan ayında doğan gönüllülerimizin doğum günleri kutlu olsun. Bu birlik ve beraberlik bağımızı koruyarak güçleneceğimize inanıyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz ve bu güzel ailenin her ferdine teşekkür ederim” dedi.