AK Parti Pendik İlçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan parti mensupları, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi tek yürek oldu. Teşkilat mensupları Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin’e tam destek verdi.
Yalçın Yıldırım / Tuzla İstanbul Gazetesi/ www.tuzlaistabul.com
Başkan Adayı Cin, gurura kapılmadan, nefislerine mağlup olmadan her zaman hakkı ve sabrı tavsiye ederek bu davaya hizmet edeceklerini söyledi.Kuruluşundan bugüne AK Parti İlçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan parti mensupları düzenlenen organizasyonla bir araya geldi. Organizasyona AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarında hizmet vermiş teşkilat üyeleri katıldı. Hazırlıklarını tamamlayan ve tüm mahallelerde Seçim Koordinasyon Merkezlerini oluşturan İlçe Teşkilatının 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları aralıksız devam ederken geçmiş yıllarda görev alan teşkilat mensupları Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin’e tam destek verdi.

Herkese büyük görevler düşüyorAK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, önemli bir seçimin eşiğinde olduklarını ve herkese büyük görevler düştüğünü hatırlatarak büyük bir özveriyle çalışacaklarını belirtti. AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil ise geçmiş dönemlerde birlikte çalıştıkları teşkilat mensuplarına büyük ihtiyaç duyduklarını söyleyerek “Yol arkadaşlarımızla istişare halinde olacağız. Onların tecrübeleri bizim için büyük kazanç olacak.” dedi.

Sloganımız: Tevazu, Samimiyet ve GayrettirSon olarak söz alan Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, gurura kapılmadan, nefislerine mağlup olmadan her zaman hakkı ve sabrı tavsiye ederek bu davaya hizmet edeceklerini söyleyerek “Bu prensipten asla taviz vermemeliyiz. Eksiklerimizi, hatalarımızı tamir etmenin tek yolu, kardeşliklerimizi tekrar tahkim etmek, kırılan kalpleri onarmak ve küsen yüzleri güldürmek olmalıdır. Burada önemli olan yeniden bir ve beraber olmak. Eski günlerin eskimez duygularını yeniden harekete geçirmek olmalıdır. Eğer bizler bu eksiklerimizi açıklıkla söyleyebiliyorsak öz eleştirimizi yapabiliyorsak aslında en önemli eşiği geçmişiz demektir. Bu tespiti genel merkezimiz de yapmış olacak ki bu seçimlerde sloganımız: Tevazu, Samimiyet ve Gayrettir.” dedi.