İstanbul ve Ankara hava durumu için 28 Ocak yeni Meteoroloji raporları açıklandı. Kar yağışı etkisini kaybediyor. Yeni kar yağışı ise Şubat ayının ilk haftasında olacak. Sıcaklıklar yurt genelinde birkaç derecede olsa artıyor. Özellikle İstanbul hava durumu lodosun etkisi ile 3-5 derece artacak. Ankara hava durumu için ise rahatlatan açıklama geldi, kar yağışı cumartesi gününe kadar yok, cumartesi günü ise sulu kar görülecek.

İstanbul Hava Durumu Sıcaklık Artıyor!
İSTANBUL hava durumu için yeni rapor açıklandı meteorolojiden bir süreliğine olsa da güzel haber geldi. İstanbul'da sıcaklıklar lodosun etkisi ile 3-5 derece artıyor. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak diye merak edenler için işte cevap; kar yağışının İstanbul'da Şubat'ın ilk haftasında aralıklarla yağması öngörülüyor.

İstanbul için 5 günlük hava raporu!
İSTANBUL hava durumu son raporları sevindirdi kar bir süreliğine İstanbul'u terk ediyor, sıcaklık artıyor. Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı 3 ila 5 derece artacak. Rüzgar Güney ve Güneybatı ( Lodos ) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
Kaynak/ haber7