İhanet bildirisine imza atan karanlık akademisyenlere sert tepki gösterdiği için PKK yandaşları tarafından hedef haline getirilen Sedat Peker, kendisine karşı ifadeler sarf eden CHP'li Gürsel Tekin'i fena sıkıştırdı.Kendisine "mafya" diyen Gürsel Tekin'e cevap veren işadamı Sedat Peker, "Evladınız Ulaş'ı benimle resim çekilip tanışması için evime yollayan siz değil miydiniz?" dedi.

PKK'ya yönelik kararlı operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni hedef alan ihanet bildirisine imza atan karanlık akademisyenleri eleştirdiği için hedef tahtasına konulan Sedat Peker, çok konuşulacak ifşaatlara yer verdi.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in Sedat Peker'e yönelik "Cumhurbaşkanı himayesindeki mafya bozuntusu" ifadelerini kullanmasına cevap veren Peker, Tekin'in nasıl iki yüzlü olduğunu ortaya çıkardı.
Gürsel Tekin'e resmi Twitter adresi üzerinden cevap veren Peker, oğlu Ulaş Tekin'i kendisiyle tanışması için evine yollayanın Gürsel Tekin olduğunu ve konu ile ilgili görüntülerin de elinde olduğunu bildirdi.

Tekin'i deşifre eden Sedat Peker'in konuya ilişkin tweetleri şöyle:
1- Sayın Gürsel Tekin, şahsıma sayın cumhurbaşkanımızın himayesinde olduğum için dokunulamadığını söylemişsiniz.
2- Evladınız ulaş kardeşimi, benimle resim çekilip tanışması için yener kardeşimle beraber evime yollayan siz değil miydiniz?
3-oysa ki sayın cumhurbaşkanımız, benimle resim çekilmesi için hiç bir yakınını evime yollamadı.
4-ayrıca, cvk otelin lobisinde benimle selamlaşıp hal hatır soran, sohbet eden siz değil miydiniz?
5-ayrıca söylediklerimi doğrulayacak görüntüler ve kişiler otel kayıtlarında bulunmaktadır.
6-ahmet, mehmet bana mafya dese, sayın cumhurbaşkanımızın himayesinde olduğumu söylese belki anlarım.
7-ancak gürsel abi, bunu siz söyleyince gerçekten anlayamadım.
8-birilerine yakın olmakla suçlanacaksam, söylediklerimden anlaşılacağı üzere ben size daha yakınım.
9-muhaliflerin aday olamaması için gayri kanunilik yapan kemal kılıçdaroğlu, haluk koç ve sizden daha iyi bir örgüt mü olur?
Kaynak/www.yeniakit.com.tr