Ankara Crowne Plaza Otel’de Gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Federasyonu  4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu'nda 298 Delegenin 214'ü Oy Kullandı. Oyların 210'unu Alan Şahin Bir Kez Daha 4 Yıllık Süre İçin Başkanlık Görevine Seçildi. Genel Kurulda Ayrıca Faaliyet ve Denetim Raporları İbra Edildi.
 

Zekeriya Tutar 3.KezTürkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanlık Görevine Getirildi. Tuzlaspor Başkan Yardımcısı Zekeriya Tutar Başarılı Çalışmaları Sonuçunda Seçimli 4.olağan 5.mali genel kurulunda Tekrar Yönetim Listesinde Yer Aldı.
Yapılan İlk Toplantıda da 3.Kez icra kuruluna seçilerek Asbaşkanlık Görevine Getirilen Tutar, gazetemize yaptığı açıklamada “Güven Tazeleyen Metin Şahin Başkanımızla Beraber Türkiye Taekwondo federasyonu Türkiyenin en başarılı federasyonu olmuştur. Yönetimle çok uyum içerisinde çalışarak başarı kaçınılmaz olmuştur. Önümüzdeki 4 yıl boyunca hedeflerimizi birlikte ortaya koyacağız. Katılımcı bir anlayışla bütün ekibimizle hedeflere hep beraber yürüyeceğiz “ açıklamalarında Bulundu.

Türkiye Taekwondo Fedarasyon Yönetim Kurulu Listesi

Doç. Dr. Metin Şahin'in Başkanlığındaki Federasyonun Yönetim Kurulunda Yer Alan İsimler Şöyle:
Zekeriya Tutar, Oktay Duymaz, Yusuf Alperen Ayar, Ahmet Candan, İbrahim Uzun, Recep Temtek, Kemal Bilim, A. Ziya Yalçınkaya, Cemal Palamutçu, Zülküf Türkoğlu, Seyfullah Özdemir, Turgut Babuşçu, Zafer Çoktan ve Mustafa Küçüker.