CHP Tuzla’da siyasi çalışmalarını sürdüren CHP Tuzla’nın emektar siyasetçisi Avukat Hatice Bayram, sosyal medyada paylaştığı bir yazı gündeme yine bomba gibi düştü. 


26 Ekim’de yapılacak olan ilçe başkanlığı kongresinde, ilçe başkanı olmak için isimlerini açıklayanlara ve mevcut ilçe başkanı ve yöneticilerine yönelik sosyal medyada yaptığı zehir zemberek açıklama gündemi yine değiştirecek...

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı, 26 Ekim 2014 Pazar günü olağanüstü seçimli kongreye gidecek. Yeni CHP İlçe Başkanının seçileceği kongreye günler kala adaylar adaylıklarını açıklamaya başladı. Salih Karaoğlu ve Mimar Ali Çelik ilçe başkanlığı için adaylıklarını açıklarken CHP'li Avukat Hatice Bayram'dan süreçle ve adaylarla ilgili ağır eleştiriler geldi.

Açıklamasını facebook sayfasından yapan Bayram, tarihe not düşmek adına duygu ve düşüncelerini ifade etme ihtiyacını hissettiğini belirtti. Adaylık süreci ve adaylarla ilgili ağır eleştirilerde bulunan Bayram, duyarlı CHP Tuzla örgütüne seslendi. 


İşte Av. Hatice Bayram’ın sayfasında paylaştığı o yazı;

DUYARLI CHP TUZLA ÖRGÜTÜNÜN DİKKATİNE ..!!!

Tarihe ve kendime not düşmek adına duygu ve düşüncelerimi paylaşmak ihtiyacı hissettim.

Geldiğimiz bu günde 26.10.2014 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü İlçe Kongresi için ... örgütün birlik beraberliği düşünülmeden... bu konuda çaba harcanmadan... şahsi siyasi gelecek kaygıları ve menfaatleri olan kişilerin ön plana çıktığı ya da çıkmak için çaba harcadığını üzülerek gözlemlemekteyim.

22 yıldır Tuzla'da CHP' yi iktidara taşıyamamış ... başarısızlıkları tescillenmiş kişilerin ... hala iddia koymalarından dolayı duyduğum rahatsızlığımı ... ve bu konuda hiçbir şey yapamıyor olmanın çaresizliğini ... siz iktidara susamış üye arkadaşlarımla paylaşıyor... ve hepinizden ÖZÜR DİLİYORUM.

Bu duyarlılığı tüm CHP Tuzla Örgütünün hissetmesi umuduyla ...

CHP Tuzla İlçesi Üyesi
Avukat Hatice Bayram