Tuzla Belediyesi Meclis Salonunda Saat 16.00’da başlayan 2019 Aralık Ay’ı Meclisi 3’üncü birleşimi görüşmeleri, ilginç dakikalara sahne oldu. İmar sorunlarının tartışıldığı görüşmelerde CHP Meclis Üyesi Celal Candere’nin “İmar ile ilgili işlerde yaptığınız işleri biliyoruz” şeklinde konuşması ortamı iyice gerdi.

ÖZEL HABER / Yalçın Yıldırım / www.tuzlaistanbul.com

CHP Meclis Üyesi Celal Candere, AK Partili Meclis üyelerine yönelik üstü kapalı eleştri dozunu kaçırınca AK Parti’li Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Tülay Kalav, müdahale ederek CHP’li Meclis Üyelerine meydan okudu.

Tuzla Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen görüşmelerde söz alan CHP’li Meclis Üyesi Celal Candere, AK Partili gurubuna yönelik “İmar ile ilgili yaptığınız işlerde bizimde bildiklerimiz var. Yaptıklarınızı biliyoruz ve şahit olduklarımızda var. Sokakta bize de söylenenler de var. Bunları söylesek şimdi burada çok tartışırız” demesi ortamı iyice gererken, söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Tülay Kalav, CHP’li Meclis Üyesi Celal Candere’ye ve CHP’li Meclis Üyelerine dönerek “Sayın Candere’yi esefle kınıyorum. Ne biliyorsanız. Sokakta, orada burada ne görüyorsanız. Size, buyurun diyorum. Hodri Meydan. Bizim hiçbir çekincemiz yok” diyerek CHP’lilere meydan okudu.
CHP’li Meclis Üyesi Celal Candere’nin AK Parti sıralarına yönelik sarf ettiği sözler üzerine AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Tülay Kalav’ın CHP’lilere “Hodri Meydan” diyerek meydan okuması, önümüzdeki günlerde meclis siyasetinde nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu…