Tuzla ilçesinde 1998 tarihinde kurulan, Amatör liglerde spora hizmet eden ve son aylarda maddi imkânsızlıklar yüzünden zor günler geçiren Tuzla Şifa Spor Kulübü Yönetimi yaptığı toplantı sonrası yeni başkan ve yönetimini belirledi. Tuzlalı İş İnsanı Hasan Anıl, Mavi Beyazlı ekibin yeni başkanı oldu.  

Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Hasan Anıl,İlk hedefimiz Şifa Spor Kulübümüzün sorunlarını çözüp sağlıklı bir yönetim ve kadro oluşturarak hedef büyütmek. Yaptığımız tespitler doğrultusunda kulübümüzün çok ama çok büyük sorunları var ve bir an çözmemiz gerekiyor. Bir spor kulübünün elektrik ve suyu kesik olur mu? İlçemizde amatör kulüplerde top koşturan, kar kış demeden sahada mücadele eden tüm sporcu gençlerimize daha iyi olanaklar sağlamak için elimizi taşın altına koyacağız. Yeni yönetim ve yeni teknik kadromuzla Tuzla Şifa Mahallemizde yeni gençler, yeni sporcular yetişmesini ve bölgemizi başarıyla temsil etsinler istiyoruz. Her ne olursa olsun tüm zor şartlarda takımı bugünlere getiren eski başkan ve yöneticilerine, teknik kadro ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Biz yeni yönetim olarak bu bayrağı bir üst seviyeye çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz…” ifadelerini kullandı. 

Tuzla Şifa Spor Takım Kaptanı Serdar Tanyıldız yaptığı kısa bir değerlendirmede: "inanın ki, onca imkânsızlıklara rağmen kulübümüze sahip çıkmaya çalışıyoruz. Evet gerçekten zor günler geçiriyoruz. Maddi imkansızlıklar yüzünden kulübümüzün takımı gerçekten zor günlerden geçiyor. Tuzlamızın değerli İş Adamı Sayın Hasan Anıl Bey yeni başkanımız oldu. İnşallah güzel ve hayırlı işlere imza atacağız."

"Güzel bir arkadaşlık ortamı sonrası muhteşem bir şampiyonluk yaşadık. Devamında yeni bir yönetim kurduk genç ve enerjik arkadaşları aramıza kattık. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle her ne kadar düşük bütçeli bir takım kursakta iyi bir ekip oluşturduk. Şimdi ise Süper Amatör Ligi (SAL) 2.Grupta mücadele ediyoruz. Tesis ve antrenman sahalarımızın yetersizliğini yetkililere ilettik. İnşallah yeni yönetimimizle birlikte Şifa Mahallemizi en iyi yerlerde temsil etmek için mücadelemizi vereceğiz” dedi. 

Tuzla Şifa Spor Kulübü
Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

BAŞKAN – Hasan ANIL
AS BAŞKAN - Serdar Tanyıldız
AS BAŞKAN - Yusuf Nergüz
Ergin Uzunçakmak – Muhasip
Altan Gürsoy - Genel Sekreter

Serdar Toprak
Muzaffer Çabuk
Kenan Kuruağaç
Hüseyin Mete Yıldırım 

Yönetim Kurulu Yedek
Yakup Altunbaş
Ozan Anıl
Mutlu Kuruağaç
Halis Kahraman
İsa Çelik
Davut Çabuk
Cemil Köroğlu
Kamuran Kuruağaç
Neytullah Deniz

Yalçın YILDIRIM / HABER MERKEZİ