Spor Toto 3. Lig 1. Grup 2. Hafta mücadele eden Tuzlaspor, Evinde ağırladığı İstanbulspor’u 2-1 mağlup etti.

Geçen sezon İstanbul Spor’a şansı bir türlü tutmayan ve hem iç hem de dış sahada yenilen Tuzlaspor bu sefer işi sağlama aldı. Ligde ve Türkiye Kupası’nda aldığı güzel sonuçların moraliyle sahaya çıkan Mavi Beyazlı Takım, iyi oyununu İstanbulspor karşısında da sürdürdü. 90 dakika rakibini ablukaya alan Tuzlaspor, oynadığı futbolla yine göz doldurdu.

Tuzla Belediye Stadında saat 17.00’da başlayan karşılaşmada iki ekip oyuna hızlı başlarken, dakikalar 17’yi gösterirken, Sefa Durmuş’un, golüyle 1- 0 öne geçti.

Karşılıklı ataklar sonrasında ilk yarıda Tuzlaspor’un bir topu direkten dönerken, bir pozisyonda ceza sahasında İstanbul spor futbolcu tarafından düşürülen Okan Baydemir, hakeme tepki gösterirken pozisyonun maçın hakemi Okan’a sarı kart gösterdi. Tepkilere rağmen resmen penaltısı verilmeyen Tuzlaspor, soyunma odasına ilk yarıda attığı tek golle 1-0 galip girdi.

İkinci Yarının Başında Beraberlik
İkinci yarının hemen başında dakikalar 46’yı gösterirken Tuzlaspor ceza sahasında ki karambolden yararlanan, İstanbulspor’lu futbolcu Yavuz Odabaş, önünde bulduğu topu ağlara göndererek takımının beraberlik golünü attı.

Yakup Alkan Yine Sahnede
Rakip takımı baskılı futboluyla bunaltan Tuzlaspor, galibiyet golünü ise maça yedek başlayan Yakup’un ayağından buldu. Maça ikinci yarıda dâhil olan yetenekli golcü 75. Dakikada takımının galibiyet golünü kaydetti.

Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Tuzlaspor, evinde ağırladığı güçlü rakibi İstanbulspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Lige Manavgatspor’u 3-1 mağlup ederek galibiyetle başlayan ve kupa maçında da Darıca GB’ni 3-1 mağlup eden Tuzlaspor bu moralle başladığı maçta zaman zaman zorlansa da sahadan galip ayrılmasını bildi.

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Maçı İzledi
Tuzlaspor İstanbulspor karşılaşmasını Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Erduğan'ın yanı sıra Tuzlaspor yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi.